Svi rezultati gotovi su isti dan!
e-mail: info@alda-lab.ba
Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 08:00 - 16:00 h
subotom od 08:00 do 12:00 h
Medicinsko Biokemijski Laboratorij
Mr.Sc.Dragica Abduzaimović

Cijenjene, Cijenjeni,

 

Medicinsko biokemijski laboratorij ALDA LAB nalazi se u Jelahu, općina Tešanj. 

Laboratorij je utemeljen u martu/ožujku 2006. godine od strane Mr.sc. Dragice Abduzaimović, specijaliste medicinske biokemije sa dugogodišnjim iskustvom. ALDA LAB je jedan od nekoliko privatnih specijalističkih laboratorija u Bosni i Hercegovini kojeg vodi i u kojem radi specijalista medicinske biokemije.

Redovito sudjelujemo u vanjskoj kontroli kvalitete rada laboratorija koju sprovodi Udruženje medicinskih biokemičara BiH tako da  posjedujemo i certifikat za uspješno sprovedene kontrole.

U medicinsko biokemijskom laboratoriju ALDA LAB koristimo isključivo jednokratni materijal, čime je mogućnost zaraze i pogreške u rezultatima analiza svedena na minimum. Ujedno, sav otpad laboratorija se zbrinjava u ovlaštenim postrojenjima za tretman medicinskog otpada, tako da svojim radom ne dovodimo u opasnost zajednicu u kojoj radimo, a samim time vodimo i računa o našem okolišu. 

 

Napominjem da sve analize koje radi laboratorij se rade na licu mjesta i samim time su svi rezultati gotovi isti dan, a uzroci se ne dostavljaju u druge laboratorije na analizu. ALDA LAB Vam omogućuje da na licu mjesta i u što kraćem roku saznate rezultate pretraga koje su Vam tražene.

ALDA LAB ima već dugogodišnju suradnju s nekoliko privatnih i javnih zdravstvenih ustanova.

U suradnji sa zdravstvenim ustanovama i doktorima, kao i sa Vama, stalno radimo na uvođenju novih pretraga s ciljem poboljšanja dijagnostičkih procesa.

 

S poštovanjem,

 

Prim. Mr.sc. Dragica Abduzaimović,

specijalista medicinske biokemije

Voditelj Medicinsko biokemijskog laboratorija 

„ALDA LAB - Mr. Sc. Dragica Abduzaimović“